Groep voor Paren

 

SYSTEMIC INQUIRY VOOR PAREN

 

Introductiedag Zaterdag 11-02-17

 

Begeleid door Michael Welsby en Odile van Eck

 

Systemic Inquiry is een ervaringsgerichte manier van werken die partners ondersteunt bij het positief ontwikkelen van hun relatie. De behoefte aan verbinding en de behoefte aan autonomie staan centraal. Zo vaak lijken deze onverenigbaar en dit leidt dikwijls tot teleurstelling en verwijdering in de partnerrelatie. De beoefening van Systemic Inquiry geeft een concreet alternatief waardoor de partnerrelatie open en levendig kan blijven.

Hoe werkt Systemic Inquiry?

Systemic Inquiry speelt zich af in een veld van presentie. Een simpel protocol helpt het subtiele proces van verbinding en autonomie te verhelderen.
Hierdoor ontspant de communicatie; uitwisseling tussen de partners vindt plaats op een natuurlijke en passende wijze. Je leert samen te werken in plaats van te polariseren.

Transformatie

Systemic Inquiry geeft veel inzicht in de patronen van de relatie. Het brengt de twee groeiprocessen van de partners samen in het dagelijkse relateren. Samen ontwikkel je vertrouwen en compassie en een proces van heling, groei en transformatie wordt ondersteund. 
Met elkaar werk je aan een gemeenschappelijk doel: het laten verzachten van de ego grenzen en je overgeven aan de directe beleving en verdieping van Één Zijn.

Praktische informatie:

11-02-17 Introductie dag voor paren van 10.00 tot 17.00 uur.

Plaats: Utrecht

Kosten: €120,- incl. Btw per persoon

Aanmelden: voor 31-01-17 bij Michael Welsby via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor meer informatie kun je bellen met Michael Welsby: 06 48 428 417 of met Odile van Eck: 06 1756 96 88

Michael Welsby en Odile van Eck hebben sinds 1984 een relatie. De vele ups en downs hebben telkens geleid tot meer inzicht, meer verdieping en meer liefde.

Systemic Inquiry is de vrucht van hun jarenlange toewijding aan bewustzijnswerk en aan elkaar.