Systemic Inquiry voor Paren

SYSTEMIC INQUIRY VOOR PAREN

Introductiedag zondag 13-12-15

Gegeven door Michael Welsby en Odile van Eck


Systemic Inquiry

Systemic Inquiry is een nieuwe manier van werken die de kennis en technieken gebruikt die ontwikkeld zijn door System Centred Theory en deze combineert met de Inquiry methode zoals die gebruik wordt in de Ridhwan school. System Centred Theory gaat ervan uit dat een echtpaar gezond kan functioneren wanneer er zowel ruimte is voor de behoefte aan verbinding als voor de behoefte aan autonomie.

In Systemic Inquiry leer je als paar deze beide behoeftes te verkennen en recht te doen.

Hoe werkt Systemic Inquiry?

Systemic Inquiry speelt zich af in een veld van presentie. Een simpel protocol helpt het subtiele proces van individuatie en verbinding te verhelderen.

Het resultaat is dat individuele grenzen ontspannen en doorlaatbaar worden; uitwisseling tussen de partners vindt plaats op een natuurlijke en passende wijze. Co-operatie in plaats van polarisatie ofconflict betekent dat de communicatie verdiepend en bevredigend wordt.

Transformatie

Door Systemic Inquiry te beoefenen in de context van de partnerrelatie wordt het innerlijk groeiproces samen gebracht met de dagelijkse realiteit van relateren. De partnerrelatie is de spiegel waarin we onze projecties en object relaties helder kunnen zien. Met elkaar vorm je een veld van holding en compassie; de vele inzichten ondersteunen je in een versneld proces van heling, groei en transformatie. Samen werk je aan een gemeenschappelijk doel: het laten verzachten van de ego grenzen en je overgeven aan de directe beleving en verdieping van Een Zijn.

Praktische informatie:

13-12-15 Introductie dag voor paren van 10.00 tot 17.00 uur.
Plaats: Hilversum, Centrum voor Healing en Meditatie
Kosten: €120,- incl. Btw per persoon
Aanmelden: voor 30-11-15 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie kun je bellen met

Michael Welsby: 06 48 428 417 of met Odile van Eck: 06 1756 96 88